центральний офіс
~ вироби з граніту ~ майстерня пам'ятників ~
~ Ми допомагаємо зберегти пам'ять ~
Замовити дзвінок

Виготовлення пам'ятників та асортимент для замовлення надгробних пам'ятників

24 | 01 | 2021

Замовити надгробні памятники потрібно не тільки по тому, що так прийнято. Так ви зможете передати те, що можливо не встигли сказати покійному, висловити свою відданість і любов. Показати оточуючим яким шанованим була людина. Як до нього ставилися особисто ви, і що він означав в життя близьких і рідних.

Замовивши надмогильні памятники для свого рідного, ви не тільки створите йому належне місце для вічного спокою, а й придбаєте для себе місце-символ, в якому зможете згадувати приємні моменти, пов'язані з минулим людиною, покажете оточуючим якою людиною був покійний.

Так ви зможете гідно відобразити в пам'яті вашого близького і рідного, зберегти ваші спогади і почуття, пов'язані з покійним. Це унікальний особливий символ, який несе в собі певний заряд. Ви це будете відчувати кожен раз, коли будете навішати могилу вашого близького. Навколишні теж зможуть відчути цю енергетику, якщо ви прикрасите місце спочинку людини належним чином.

Які пам'ятники можна замовити

гранітні памятникиЄ величезний вибір різноманітних пам'яток. Гранітні найбільш затребувані і популярні. Найчастіше замовляють гранітні пам'ятники, тому що вони довговічні, надійні, і мають чудовий зовнішній вигляд. Але, це ще не всі переваги граніту. Запоріжжя, як і жителі інших міст мають можливість замовити не просто типові гранітні пам'ятники.

Крім зображення звичного чорно-білого портрета, є можливість ручного гравірування на плиті кольорового фото покійного, дизайнерського оформлення плити та інше. Замовивши надгробок з такими оригінальними елементами ви отримаєте ексклюзивний виріб. Так що, навіть замовивши пам'ятник з граніту, ви зможете оригінально і гідно оформити місце спочинку вашого рідного.

Крім замовлення пам'ятників з граніту ви маєте можливість замовити виготовлення виробу з мармуру. Такі надмогильні пам'ятники відносяться до категорії елітних виробів. Ви зможете виділити місце спочинку вашого близького, позначити його колишнє важливе положення в суспільстві, і ваше особисте життя. Так про вашому рідному знатимуть і пам'ятатимуть не тільки рідні та близькі, а й оточуючі.

Це можуть бути як одинарні, так і подвійні пам’ятники. Крім цього є можливість виготовлення комплексів. У нас є ЗД моделі пам'ятників і надгробків будь-якої складності та дизайну. Ви зможете підібрати для себе найбільш відповідний варіант.

Які у нас є додаткові послуги

Крім виготовлення пам'ятників, ми пропонуємо повний цикл робіт. Ви зможете у нас проконсультуватися, і зробити свій вибір. Ми перейдемо до створення та оформлення вироба. Потім ми самі доставимо готовий виріб на потрібне місце, і встановимо належним чином. Ми бетонуємо, облицьовуємо та монтуємо надгробні пам'ятники, плити. А також доставляємо і здійснюємо установку пам'ятників по всій країні.

Крім пам'ятників, надгробних плит, і комплексів, ми виготовляємо також додаткові аксесуари для оформлення могил, і виконуємо художні роботи, і дизайнерське оформлення місця поховання покійного. Ми розуміємо, що установка надгробки - важкий і неприємний момент. Але ми зробимо все, щоб цей важливий і неминучий процес пройшов якомога легше, швидше, і на належному рівні.

Задайте нам питання
Можливо у Вас виникло питання яке буде цікаве багатьом?